5 Simple Techniques For istanbul petek servisi

Wiki Article

Dolayısıyla birbirine karıştırmamak gerekir. Petek temizliği yapılırken, petekler ve içerisindeki borular ele alınır.

Özellikle tek bir petek ısınmıyor ise havasını almak gerekir ki bu işlem için kombiniz açık durumda olsun ve elinizde bir kova su tahliye kısmında peteğin havasını alınız.

Gaz vanasının kapatılması belki siz tarafında yapılmasa yan komşunuz kendi gaz vanası ile sizin kini karıştırmış olabilir. Bizim başımıza geldi…

You might be using a browser that may not supported by Fb, so we have redirected you to an easier version to give you the finest encounter.

Petek temizliği adımları yukarıda anlatılmıştır. Gerekli temizlik işlemi yapıldıktan sonra peteklerinizde ısının arttığını sizlerde fark edebilirsiniz.

Robotic Cihazlar ile Tıkanıklık Açma: Robotic cihazlar kullanarak giderlerdeki tıkanıklıkları açarlar.

İster İstanbul Avrupa Yakası’nda otur ister İstanbul Anadolu Yakası’nda; petek temizleme hizmetini Armut.com’da hem en profesyonel firmadan alabilir hem de bütçe sıkıntısı yaşamadan kendine en uygun hizmeti seçebilirsin.

Öncelikle petek ve radyatör temizleme işi bilinçli şekilde ve uygun ekipmanlarla yapılmalıdır. istanbul petek servisi Uygun istanbul petek servisi ekipman olarak da kaliteli bir PETEK TEMİZLEME MAKİNESİ kullanılmalıdır.

You happen to be utilizing a browser that won't supported by Facebook, so we've redirected you to definitely a simpler version to provde the best working experience.

Öceeden randavulu hayat akışınızı engellemicek derecede mümkün olgunca hızlı ve sizleri memnun bırakarak kaliteli bi petek servisi şekilde siz değerli müşterilerime hizmet vermek şahsi sorumluluğum dur

Radyatörlerde zaman zaman ısı kayıpları yaşanabilir. Bunun nedeni de gerekli petek temizliğinin yapılmamasından kaynaklanır. Petek çoğunlukla bir arada anılan hizmetler olsa da, ikisi petek servisi birbirinden farklı işlemlerdir.

Merhaba kombi petek temizliği kombi bakım onarım için tesisat temizliği uygun ve temiz bir işçilik ve garanti li işleriniz itina ile yapılır

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz. Yaptığımız tamiratlara 2 yıl garanti veriyoruz.

Anında Temizlik olarak petek radyatör kombilerinizin temizliğinizi yapmakta petek servisi sizlere hijyenik ve daha verimli daha sağlıklı çalışmalarını sağlamaktayız. İşlerimizi garantili olup birebir kendi firma sahibi tarafından takip edilmektedir.

Report this wiki page